Godel logga in

Mitt GodEl

Mitt GodEl – GodEl

Du loggar enkelt in med BankID eller skapar ett konto med hjälp av ditt kundnummer som du hittar på fakturan eller i brev från oss.

Välkommen till Mitt GodEl. Här kan du bland annat se din elförbrukning, dina fakturor och välja vilken välgörenhet du vill supporta.

GodEl – schysst för plånbok och planet.

Skaffa koll och kontroll på din elanvändning. Alltid schysst pris – aldrig bindningstid. Dessutom går all vår vinst till välgörenhet.

Koll på din el i mobilen – GodEl

Ladda ner vår app och bli en smartare elkonsument. Följ din förbrukning och få smarta analyser, jämförelser och skräddarsydda tips.

Personuppgifter – GodEl

Här beskriver vi hur GodEl samlar in och behandlar dina personuppgifter, samt hur du kan gå tillväga för att ställa frågor.

GodEl till ditt företag

Alltid ett schysst pris. Hos oss får du alltid ett riktigt schysst, rörligt elavtal. Alltid utan bindningstid. All vinst till välgörenhet.

Vi levererar el till företag och bostadsrättsföreningar som vill ha 100 procent förnybar el samtidigt som vinsten går till välgörenhet.

Anvisat elavtal företag – GodEl

Logga in på Mitt GodEl för att hantera era avtal och uppgifter. … Skapa ett konto på Mitt GodEl med hjälp av kundnummer och organisationsnummer. När du är …

Företag som byter adress inom Ellevios elnätområde och inte har valt elavtal får ett anvisat, och schysst, elavtal från oss på GodEl.

Jag kan inte logga in. – GodEl – Kundservice

Jag kan inte logga in.

31 jan. 2023 — Det kan bero på att du inte uppdaterat din telefon. Systemkrav för appen är: Android 6.0+; iOS 12 eller högre på iPhone, iPod touch och Ipad …

Räkna ut din månadskostnad – GodEl

GodEl

Lösenordet ändrades och du kan nu logga in. Logga in. Kund- eller personnummer kopplat till den e-postadressen hittas inte. Hör av dig till oss på …

Schysst Elavtal – GodEl

Elpriset består av många olika komponenter. Vi redovisar och räknar in alla dessa i vårt pris. Inget fulstilt alltså. Så gör inte alla elhandelsbolag. Vi anser …

Hos oss kan du vara trygg med att du får ett schysst elavtal, oavsett om du är ny kund eller har varit hos oss länge.

Anvisat elavtal – GodEl

Logga in på Mitt GodEl med BankID och kontrollera ditt avtal och dina kontaktuppgifter. Om du inte har BankID kan du enkelt skapa ett konto med hjälp av …

Du som flyttar inom Ellevios elnätområde och inte har valt elavtal får ett anvisat och schysst elavtal från oss på GodEl.

Keywords: godel logga in, god el logga in