Stuprör biltema

Stuprör 2,3 m – Biltema.se

Förse stupröret med ett påskjutsrör som ligger utanpå stupröret och förs ner i renstratten. Om du istället ska leda ut vattnet på marken så kan du montera en …

Tillverkad av svartlackerad, varmförzinkad stålplåt. Ytskikt av high-built polyester (HBP), som inte bleknar av vind och solsken. Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. Leder vattnet från hängrännan till en utkastare.

Takavvattning – Biltema.se

Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. Monteras vid takfoten för att samla upp vattnet från taket och leda det till stupröret.

Takavvattning

Takavvattning – Biltema

Takavvattningssytem hos Biltema – Biltema.se

Vårt takavvattningssystem innehåller stuprör, hängrännor, utkastare och lövskydd för hängrännan. Hitta det du behöver hos Biltema

Regnvattenslang 3,6 m – Biltema.se

Regnvattenslang 3,6 m

Så monterar du ditt takavvattningssystem | Läs mer – Biltema.se

Ska du montera takavvattning på ditt hus? Vi hjälper dig, steg för steg. Läs mer här>>

Mellanstycke 1 m – Biltema.se

Tillverkad av svartlackerad, varmförzinkad stålplåt. Ytskikt av high-built polyester (HBP), som inte bleknar av vind och solsken. Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. Mellanstycket är ett kort stuprör och används som passbit mellan hängrännan på takutskjutet och stupröret vid väggen.

Övergångstos – Biltema.se

Övergångstos

Fällbar utkastare – Biltema.se

Tillverkad av svartlackerad, varmförzinkad stålplåt. Ytskikt av high-built polyester (HBP), som inte bleknar av vind och solsken. Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. En fällbar utkastare används om du vill ta tillvara på regnvattnet, i till exempel en tunna, för att använda till bevattning. Kan användas i kombination med en brunnsutkastare om markavlopp finns.

Påskjutsrör – Biltema.se

Tillverkad av svartlackerad, varmförzinkad stålplåt. Ytskikt av high-built polyester (HBP), som inte bleknar av vind och solsken. Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. Används för anslutning till renstratten och passar över stupröret. Snedkapad ände för att passa vinkeln på gallret i renstratten.

Hängränna 2,3 m – Biltema.se

Tillverkad av svartlackerad, varmförzinkad stålplåt. Ytskikt av high-built polyester (HBP), som inte bleknar av vind och solsken. Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. Monteras vid takfoten för att samla upp vattnet från taket och leda det till stupröret.

Keywords: stuprör biltema, biltema stuprör