Äventyret som stärker kommunikation och relationer

Söker du den absolut perfekta aktiviteten till en rolig och lärorik dag med kollegorna eller dina anställda?

Bättre kommunikation

Då är ett säkert tips att boka in en upplevelse på Stockholm escape room. Här får ni ett härligt äventyr som samtidigt övar upp kommunikationsförmåga, problemlösning och samarbete. Stockholm escape room hittar du här.
Du kan välja mellan flera olika teman. Vad sägs om rummet som heter Dejtingsvindlaren? Här ska ni hjälpa stackars Sara att få tillbaka sina pengar som blivit lurad av den stora dejtingsvindlaren. På inomhusäventyren finns det plats för 2-6 deltagare, men om ni är fler än så är det bara att boka in ett äventyr på något av utomhusspelen där antalet deltagare kan vara allt mellan 2-132. Ett exempel på utomhusspel på Stockholm escape room är Agent 21, där Sverige är under attack och onda krafter vill plantera in ett skadligt datavirus på våra kärnkraftverk. Här behövs er hjälp och era hjärnor för att förhindra attacken.

Problemlösning när den är som bäst

Äventyren på Stockholm escape room är ett alldeles lysande exempel på hur man kan träna teamwork på ett roligt och spännande sätt. I den unika miljön, i en helt annan värld, får ni alla möjligheter att förbättra ert samarbete. Problemlösning och kreativt tänkande är den centrala punkten i alla teman och det gäller att tänka utanför boxen. Låt fantasin och kreativiteten flöda när ni hittar lösningar till problemet. Här kommer ni garanterat att se nya sidor och talanger ni inte visste om hos deltagarna. Talanger som är väl värda att vårda lite extra sedan i vardagen på kontoret!
Äventyrsspel där du stimulerar intellektet passar även alldeles utomordentligt bra till möhippan, svensexan, födelsedagsfirandet eller bara som en rolig aktivitet för familj, släkt och vänner.
Boka ett äventyr redan i dag – ett klurigt äventyr som blir till ett fint minne och stärker era relationer.